Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

Ihmisillä on monia kysymyksiä kauneudesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Tässä on joitain yleisimpiä kysymyksiä, joita tulee jatkuvasti esille.

Kuinka poistat silmäpussit?

Silmien ympärillä oleva iho voi olla kasvojen alueen ohuin ja sisältää myös paljon verisuonia. Nesteen kerääntyminen tämän herkän ihon alle voi aiheuttaa tummia silmänalusia ja turvotusta – varsinkin kun emme ole nukkuneet!

Se on klassinen temppu, mutta kurkun viipaleet tai jäähdytetyt kamomillateepussit yhdessä väsyneiden silmien kanssa voivat olla rentouttavia ja nesteitä vapauttavia.

Levitä sitten henkilön silmänympärysvoidetta ja hiero sitä kevyesti silmien ympärillä olevalle iholle verenkierron edistämiseksi ja turvotuksen poistamiseksi.

Turvonneet silmät voivat olla osoitus kuivumisesta tai liiallisesta suolan nauttimisesta, jotka molemmat aiheuttavat nesteen kertymistä happokuorinta. Joten juo tarpeeksi ja vaihda suolaisiin välipaloihin, joissa on vähän suolaa. Tämä estää ongelmia.

Onko mahdollista tehdä huulet täyteläisemmät?

Täydellisiä huulia pidetään kauniina – aina. Joten ei ole mikään yllätys, että trendi kohti täyteläisempiä huulia on saamassa vauhtia. Se ei ole niin helppoa, koska huulesi muuttuvat ajan myötä. Ikääntyessään ne luonnollisesti ohenevat, kun kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Suosittelemme, että et saa kokeilla erilaisia ​​Internetissä kiertäviä tee-se-itse-ratkaisuja cayennepippurin tai vesipullon väärinkäytöstä. On olemassa muutamia asioita, joita voit varmasti tehdä saadaksesi huulesi täyteläisemmät:

Proteiinia ja C-vitamiinia sisältävä ruokavalio tukee kollageenin tuotantoa ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista rakennetta ja hidasta ohenemista. Joten syö paljon tummia lehtivihanneksia ja laadukkaita proteiinilähteitä, kuten linssejä ja kalaa.

Huulet näyttävät täyteläisiltä kuorittuna ja kostutettuna. Varmista siis aina, että sinulla on hyvät kosmeettiset huultenhoitojärjestelmät ja juo paljon.

Miten puhdistat meikkisiveltimet?

Meikkisiveltimiesi pitäminen erittäin puhtaana on hyvä tapa vähentää bakteereja ja estää hilseilyä ja ihottumaa herkälle tai akneen taipuvaiselle iholle. Puhdista siveltimet ja harjat shampoolla vähintään kerran viikossa.

Varo vahingoittamasta siveltimen tai harjan liimaa. Pidä sitä alhaalla, kostuta hanan alla olevat harjakset lämmitetyllä vedellä ja hiero varovasti pari tippaa vauvashampoota tai hajutonta saippuaa poistaaksesi meikin ja lian.

Huuhtele huolellisesti ja aseta puhtaalle pyyhkeelle kuivumaan.

Kuinka tarkkaan ottaen poistaa sisäänkasvaneet näppylät?

On niin houkuttelevaa puristaa, pistää, raapia tai nipistää sisäänkasvanutta näppyä – mutta vastusta pakottamista! Muuten vain ajat infektion ja tulehduksen syvemmälle huokosiin, mikä lisää merkittävästi arpeutumisen todennäköisyyttä. Ihon alle kasvaneet pinttyneet näppylät vaativat kärsivällisyyttä ja hillintää.

Puhdista kasvosi hellävaraisella puhdistusaineella kahdesti päivässä. Ennen kuin teet tämän, liota ongelma-aluetta jonkin aikaa kuuman, kostean musliiniliinan alla.

Taputtele ihosi puhdistuksen jälkeen kuivaksi ja levitä ohut kerros antifouling-seerumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *